Waarom Tuinboom.nl?


Advies op maat

De klant staat bij ons centraal. Weet u nog niet exact wat u zoekt? Wij helpen u graag met zoeken naar de geschikte boom voor uw tuin.

 

Productkennis

Door onze ervaring met het kweken kunnen wij u goed advies geven. Niet alleen over waar deze boom het beste in de tuin gezet kan worden, maar ook hoe de boom geplant, verzorgd en gesnoeid moet worden. 


Volle grond en container

Doordat we bomen uit de volle grond en uit pot kweken kunt u een jaar rond bomen planten. (mits het niet vriest en de container voldoende geworteld is).

 

Altijd een goede koop

Door onze efficiënte werkwijze op de kwekerij en ons brede netwerk van toeleveranciers uit heel Nederland, kunnen wij onze bomen voor een scherpe prijs aanbieden. 

 

Kwaliteit garantie

Kwaliteit is de rode draad van ons bedrijf. Alle werkzaamheden en diensten worden zorgvuldig uitgevoerd en daarom is het leveren van een kwaliteitsproduct bij ons vanzelfsprekend. U betaalt pas wanneer u tevreden bent, bij de aflevering van ons product.

Lees de voorwaarden onder het kopje planttips en watergift, welke aandacht jou product nodig heeft voor een goede aanslag. Vervolgens is de pagina onderhoud en snoei instructie van belang voor de ontwikkeling van een mooi product en gezonde groei.

 

Particulier en zakelijk

Wij leveren zowel rechtstreeks aan particulieren als aan de zakelijke markt en weten daarom wat belangrijk is voor beide partijen.


Wij helpen u graag!

Neem gerust contact op >>